Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Συννεφιά με βροχές και τοπικές καταιγίδες σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τα φαινόμενα να είναι έντονα το πρωί σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και αργότερα πιθανώς στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί τοπικά 8 Μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.
Μακεδονία, Θράκη: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές το πρωί. Στα υπόλοιπα αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: Ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές. Καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι: Ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά. Από το απόγευμα όμως στις βορειότερες περιοχές θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, που το απόγευμα στις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη θα ενταθούν. Άνεμοι: Ανατολικοί 6 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το βράδυ. Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

http://www.radio9.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]