Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου:Αίτημα για αναβολή συζήτησης θεμάτων και επαναφορά του ΠΕΡΙΦ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σε κανονική Συνεδρία



 
1.Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας στην συνέχιση των  τηλεδιασκέψεων ως μορφή συνεδρίασης του ΠΕΡΙΦ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Σε μια περίοδο που με κυβερνητικές αποφάσεις έχουν ανοίξει όλα τα καταστήματα,τουριστικές επιχειρήσεις,αεροπορικά δρομολόγια κλπ,η συνέχιση των τηλεδιασκέψεων συντελεί στην πλήρη απαξίωση του ήδη υποβαθμισμένου ΠΕΡΙΦ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Θα μπορούσε να γίνει χρήση χώρων όπως η αίθουσα του πνευματικού κέντρου για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας για τον κορωνοιό.

Καλούμε και τις υπόλοιπες παρατάξεις να μην νομιμοποιήσουν την συνέχιση αυτής της διαδικασίας;.

2. .Όσον αφορά τα θέματα  1ον Δημιουργία ΄΄Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας & Έρευνας΄΄ από την Περιφέρεια Ηπείρου,

και 2ον  Δημιουργία ΄΄Πάρκου Αγροτικής Καινοτομίας΄΄ από την Περιφέρεια Ηπείρου, της έκτακτης συνεδρίασης ζητάμε την αναβολή της συζήτησης και για τους  εξής επιπλέον λόγους .
Οι εισηγήσεις για τα θέματα αυτά αποτελούνται από οικονομοτεχνικές μελέτες που δεν έχουν καμία σχέση με οικονομοτεχνική μελέτη. Η απόδοση τέτοιου τίτλου σε κείμενο ιδεολογικών τοποθετήσεων περί επιχειρηματικότητας και αφηρημένων προσδοκιών περί του γενικού καλού με αύξηση του εισοδήματος και των ευκαιριών για όλους αποτελεί το λιγότερο παραπλάνηση του σώματος. Ένας φορέας υλοποίησης τέτοιων έργων δεν μπορεί να βαφτίζει οικονομοτεχνική μελέτη μια έκθεση ιδεών περί επιχειρηματικότητας που θα σώσει όλους στην ήπειρο.   Δεν μπορεί τόσο σοβαρά θέματα με σημαντική πιθανή επίπτωση στον λαό της Ηπείρου να συζητιούνται με αυτόν τον τρόπο

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε ξεχάσει να επαναφέρετε  το αναβληθέν θέμα συζήτησης (με δική σας υπαιτιότητα) για τον περιβαλλοντοκτόνο νόμο της κυβέρνησης  . Αυτό το θέμα αφορά και το γενικό πλαίσιο για την τοποθέτηση αιολικών πάρκων στην Ήπειρο και αιτούμαστε να μπει ως θέμα στην αυριανή συνεδρίαση για τον επιπλέον λόγο ότι θα βοηθήσει να συζητηθούν τα εναία κριτήρια που οφείλει να έχει κάθε περιφερειακό συμβούλιο στο θέμα των αιολικών πάρκων και όχι να γίνεται μια ειδική συζήτηση για κάθε περιοχή με a la cart κριτήρια ανάλογα με την περιοχή ενδιαφέροντος της περιφερειακής αρχής.


Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Γιώργος Πρέντζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]