ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Βουλιαράτες:Βίντεο από τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν με τον 35χρονο[βίντεο]

Τις εορταστικές εκδηλώσεις   σήμερα  για την  Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου επισκίασε το συμβάν που έλαβε χώρα στο χωριό Βουλιαράτες ,όταν στις 10.00 περίπου το πρωί ένας 35χρονος Βορειοηπειρώτης  πυροβόλησε στον αέρα εναντίον αστυνομικών επειδή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατέβασαν την ελληνική σημαία που είχε αναρτήσει .
Στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει ενώ λίγο πριν τις 16.00  κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικές δυνάμεις που τον καταδίωκαν  ο 35χρονος  φέρεται να έπεσε νεκρός ,σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με  νεώτερες πληροφορίες  του epirus-tv-news  από το οικείο περιβάλλον του 35χρονου αστυνομικοί  πήγαν στο σπίτι του προκειμένου να κατεβάσουν την ελληνική σημαία  κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο ...
Οι κάτοικοι του χωριού εμφανώς σοκαρισμένοι αδυνατούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά του νεαρού άνδρα και αισθάνονται τυχεροί που δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός .
Το epirus-tv-news βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος .Δείτε στο  βίντεο που ακολουθεί εικόνες  από τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]