Με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 


Το Σάββατο 07 Φεβρουαρίου 2026, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική Συνέλευσή της, σε συνδυασμό με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,  στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, από τον οποίο προέκυψε ότι το έτος 2025 χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα παραγωγικό και επιτυχημένο για την Ένωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

  O πατήρ Σέργιος, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων.


 Η Περιφερειακή Σύμβουλος, κα. Παναγιώτα Μητροκώστα, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Ηπείρου.


 Ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Παλάσχας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ιωαννιτών.


 Ο Διοικητής της 8 Μ/Π Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Κολιός.


 Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Λεωνίδας Παπανικολάου.


Η Ένωση συγχαίρει όλους τους τυχερούς της κλήρωσης και τους εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στο προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων για την άρτια οργάνωση και την άψογη φιλοξενία, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.


 Τέλος, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.)  ευχαριστεί θερμά τα μέλη της που έδωσαν δυναμικό παρών μαζί με τις οικογένειές τους, γεμίζοντας την αίθουσα και στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και συλλογικότητας, και τους εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]