1st All Terrain Ultra Race Ioannina (28/2/2026) Aναλυτικά οι διαδρομές
1st All Terrain Ultra Race Ioannina (28/2/2026)
Η Epirus Athletic Events ανακοινώνει με χαρά ότι ολοκληρώθηκε η επίσημη πιστοποίηση όλων των διαδρομών για το 1ο All-Terrain, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.
Με τη συνεργασία εξειδικευμένων μετρητών και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, πιστοποιήθηκαν οι παρακάτω διαδρομές:
5 χιλιομέτρων
10 χιλιομέτρων
Ημιμαραθωνίου (Half Marathon)
Μαραθωνίου (Marathon)
50 χιλιομέτρων
100 χιλιομέτρων
100 μίλια
Η πιστοποίηση εξασφαλίζει την απόλυτη ακρίβεια των αποστάσεων και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, προσφέροντας σε αθλητές και δρομείς ένα περιβάλλον που πληροί όλες τις απαιτήσεις για επίσημες επιδόσεις.
Το 1ο All-Terrain με διαδρομές:
6h
3h"σπάσε το δικό σου τρίωρο"
5&10km-5&10km(Fun Run)
1000m (παιδικός αγώνας)
υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία τρεξίματος, με διαδρομές που συνδυάζουν διαφορετικά τερέν.
Η διοργάνωση καλεί όλους τους δρομείς, ανεξαρτήτως επιπέδου, να συμμετάσχουν και να απολαύσουν έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών.
Για την προκήρυξη του αγώνα και τον σύνδεσμο εγγραφών επισκεφθείτε το επίσημο website της Epirus Athletic Events (epirusathleticevents.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.