ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ιωάννινα:Δημότες... Β' κατηγορίας

 


Δεύτερης κατηγορίας δημότες πρέπει να αισθάνονται οι κάτοικοι της οδού Τσεριτσάνων (παράλληλης της Νιάρχου) καθώς -εν έτει 2024- είναι αναγκασμένοι να υφίστανται ακόμη πεζοδρόμια με χαλίκι και χόρτα. Και ενώ στη Νιάρχου υπάρχουν πλέον τριπλά και τετραπλά πεζοδρόμια μέχρι τα τελευταία χωράφια της Πεδινής, εκείνοι έχουν πεζοδρόμια από αμμοχάλικο στα οποία δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος. Ως εκ τούτου, αναγκάζονται να περπατάνε μέσα στο στενό οδόστρωμα. 

Ο δρόμος, επιπλέον, δεν διαθέτει καμία οδική σήμανση ούτε για στάθμευση ούτε για οτιδήποτε άλλο. Διαθέτει μόνο μια πινακίδα που αναγράφει «προς κέντρο Ιωαννίνων» γενικά και αόριστα, παραπλανώντας τους οδηγούς αφού παραπέρα δεν υπάρχει καμία άλλη πινακίδα και μόνο αν ανοίξει κανείς το GPS  θα βγει στη Νιάρχου. 

Είναι λοιπόν να μην αισθάνονται δημότες δεύτερης κατηγορίας αφού δεν έχουν πεζοδρόμια να περπατήσουν; Εμείς από τη μεριά μας τους διαβεβαιώνουμε ότι στέλνουμε τις αναρτήσεις που αφορούν προβλήματα της πόλης στους καθ’ ύλην «αρμόδιους», αν και οι υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών σπανίως έως ποτέ απαντούν. Τώρα όμως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει η Δημοτική Αρχή ότι δεν  θέλει δεύτερης κατηγορίας πολίτες στον τόπο τους.  
Για του λόγου το αληθές:


Σκεπτόμενοι πολίτεςΣκεπτόμενοι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]