ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Ιωάννινα:Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους ....και καθάρισαν το πάρκο στο Άλσος !


 Το 1Ο ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Δ΄ Τάξη του 5ου  Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων, στα πλαίσια της δράσης του Let’s do it Greece, την Δευτέρα 15/4/2024 στις 17:00 μ.μ. προβήκαν στον καθαρισμό του πάρκου στο Άλσος στα Ιωάννινα. Στη δράση συμμετείχαν τα παιδιά και το προσωπικό του 1Ου ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και πολλοί μικροί εθελοντές του 5ου  Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων.

Στην δράση παρευρέθησαν, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων & Έμφυλης Βίας κα. Σοφία Μαρκούλα, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Έργων Συντήρησης, Πρασίνου, Παιδικών Χαρών & Αδέσποτων Ζώων κ. Πέτρος Παλάσχας και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ιωαννιτών κα. Σοφία Τζιοβάρα.

Μικροί και μεγάλοι, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν η μεγάλη ασπίδα προστασίας της φύσης, ενωμένοι για ένα κοινό σκοπό, φροντίζοντας το σπίτι μας , τη φύση.  Το let’s  do it Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα,  ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Συμμετοχή σημαίνει δράση. Σημαίνει να συμβάλλεις, να σηκώνεις μανίκια, να κάνεις τη διαφορά.

Στην δράση επίσης συμμετείχε το IEK Δέλτα 360 προσφέροντας δωρεάν εδέσματα για τους μικρούς μας φίλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]