Ιωάννινα:Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

 Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιωαννιτών, πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια πρώτων βοηθειών στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. τα οποία διοργανώθηκαν από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων & Έμφυλης Βίας Δήμου  Ιωαννιτών σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και την Περιφέρεια Ηπείρου.  

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 15/4/2024 πραγματοποιήθηκαν χρήσιμα μαθήματα πρώτων βοηθειών στο 10ο Κ.Α.Π.Η. και την Τρίτη 16/4/2024 στο 8ο Κ.Α.Π.Η. Ιωαννίνων προσφέροντας στους ηλικιωμένους και  στους υπαλλήλους απλές αλλά πολύτιμες, τεχνικές για το πώς μπορούμε να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες σε κάποιον που κινδυνεύει η ζωή του,  ειδικά τώρα που έχουν ξεκινήσει οι επισκέψεις στις παραλίες και τις πισίνες.


Η ζωή του κάθε ένα και της κάθε μίας από εμάς είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε στους δημότες μας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, παράλληλα όμως να τους βοηθάμε καθημερινά να μένουν ασφαλείς. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]