Επίσκεψη του Τάσου Τόκα, υποψηφίου Ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

 Τo Γενικό Νοσοκομείο Άρτας επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Τάσος Τόκας. Συνοδευόμενος από κλιμάκιο της κομματικής οργάνωσης Άρτας συνάντησε τους εργαζόμενους ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό στα τμήματα και στις κλινικές και συζήτησε τα χρόνια προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Άρτας.


Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ τόνισε μεταξύ άλλων στις συναντήσεις του πως τη στιγμή που βασικές ειδικότητες απουσιάζουν από το χώρο της Υγείας, 500.000€ την ημέρα χαρίζονται απλόχερα για τη δράση της φρεγάτας Ύδρα στην Ερυθρά Θάλασσα που περιπολεί για την προστασία των συμφερόντων των εφοπλιστών.



Για τη σημερινή κατάσταση στην υγεία πέρα των ευθυνών των ελληνικών κυβερνήσεων που υλοποιούν και την εξειδικεύουν την πολιτική της ΕΕ ανέφερε ότι έχουν και όλοι οι ευρωβουλευτές των αστικών κομμάτων γιατί όλοι τους υπερασπίζονται την συνύπαρξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με στόχο τη μετατροπή του δημόσιου συστήματος υγείας σε «ανώνυμη εταιρεία», για τη μετατροπή της υγείας του λαού σε εμπόρευμα και πεδίο επενδύσεων για λίγους τόνισε. Πρόσθετα ανέδειξε ότι η ταύτιση τους με το «ευρωπαϊκό κεκτημένο» αποτυπώνεται και στην από κοινού ψήφιση των ευρωπαϊκών οδηγιών και κανονισμών σε ποσοστό από 76% μέχρι και 95%!



Τέλος αναφερόμενος στις ευρωεκλογές τόνισε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολίτικης της σημερινής κυβέρνησης και των προηγουμένων, που θα φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες, δηλώνοντας ότι οι λαοί είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που θα βάζει μπροστά τις δικές τους σύγχρονες ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]