Ιωάννινα:"Ράβε ...ξήλωνε δουλειά να μη μας λείπει "...Παρέμβαση αναγνώστη για τον συντονισμό στις εργασίες του Δήμου

 


Το" ράβε ξήλωνε ...δουλειά να μη  μας λείπει "φαίνεται πως ταιριάζει στον συντονισμό  των εργολάβων σε   δημοτικές εργασίες  σε διάφορα σημεία στην πόλη των Ιωαννίνων .

Τίποτα  όμως δεν περνά απαρατήρητο από τους δημότες .

Λάβαμε  χθες  και δημοσιεύουμε   αυτούσιο μήνυμα από αναγνώστη σχετικά με την έλλειψη συντονισμού στις εργασίες ασφαλότσρωσης στην  Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και στη  Γαριβάλδη .

Οπως σημειώνει ο αναγνώστης ενώ είχαν "μπαλωθεί" οι λακκούβες στη Μακαρίου μέσα σε λίγη ώρα ήρθε άλλο συνεργείο που  "ξήλωσε" όλη την άσφαλτο για να πέσει καινούργια ".Κάποια στιγμή πρέπει να συντονιστούν τα συνεργεία  για να μην γίνονται διπλές και τριπλές δουλειές στους ίδιους δρόμους .Συμπεριφέρονται λες και είναι ...τσακωμένοι μεταξύ τους "αναφέρει μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του ο αναγνώστης .

Αναλυτικά ο συμπολίτης μας  αναφέρει :


,ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ,ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ  07:30 ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ  ΑΡΧ .ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ(ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ  ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΗΛΩΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ  ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΙΔΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..

ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΤΛ   ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ....ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ,

ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ (ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΟΔΟΣ ΚΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ ΚΙΟΛΑΣ.

Υ.Γ. ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ  ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]