ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Δήμος Αρταίων: Προσωρινό κλείσιμο δύο παιδικών χαρών για αντικατάσταση κατεστραμμένων παιχνιδιών και περιφράξεων

Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει ότι από τις 17 Απριλίου 2024  έχει προβεί  στο κλείσιμο της παιδικής χαράς  που βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη και από  τις 18 Απριλίου 2024 στο κλείσιμο της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην πλατεία της Ράχης, λόγω βανδαλισμών, τόσο των παιχνιδιών, όσο και της καταστροφής των περιφράξεων αυτών.

Με αφορμή τους βανδαλισμούς, ο Δήμος συνιστά την προσοχή και την προστασία της  δημόσιας περιουσίας. Οι παιδικές χαρές ανήκουν σε όλους μας, ανήκουν στα παιδιά μας και έχουμε την υποχρέωση να τις προστατέψουμε. 


Ο Δήμος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους πολίτες για την υπομονή και την κατανόησή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης και πιστοποίησης των παραπάνω παιδικών χαρών.

Επιπροσθέτως να αναφερθεί ότι  όλες οι παιδικές χαρές  του Δήμου μας, δεν θα λειτουργούν μετά τη δύση του ηλίου με στόχο την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών μας.

Η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών είναι προτεραιότητά μας, και για αυτό εργαζόμαστε με αφοσίωση, για να διασφαλίσουμε ότι οι δύο παραπάνω παιδικές χαρές  θα είναι σύντομα διαθέσιμες  για την απόλαυση των παιδιών.


Θα υπάρξει ενημέρωση  για την πορεία της αποκατάστασης και το προσεχές άνοιγμα των δύο παιδικών χώρων.


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]