LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ιωάννινα:Δεν πέφτει ...καρφίτσα !

 


Χαμόγελα αισιοδοξίας στους επαγγελματίες του τουρισμού στα Γιάννενα αφού η πόλη   κυριολεκτικά έχει βουλιάξει από κόσμο με την πληρότητα να    αγγίζει το   100%!

Επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας επέλεξαν την πρωτεύουσα της Ηπείρου για το τριήμερο της Αποκριάς .Άλλοι προτίμησαν να διαμείνουν σε ορεινούς προορισμούς όπως τα Ζαγοροχώρια ,το Μέτσοβο και τα Τζουμέρκα και άλλοι στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων .





Η κίνηση είναι εμφανής στην περιοχή του μώλου με τις καφετέριες και τα εστιατόρια να είναι  γεμάτα ενώ ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς είναι φυσικά και το νησάκι, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά να επιβιβαστεί στα καραβάκια προκειμένου  να   δει από κοντά τον γραφικό προορισμό  που απέχει μόλις λίγα λεπτά από την πόλη .


Πόλο έλξης για   το τριήμερο  της Αποκριάς αποτελεί φυσικά και    το γνωστό έθιμο της τζαμάλας που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό   και οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν έτοιμες τις τζαμάλες.

Μόλις πέσει το σκοτάδι οι 72 για φέτος φωτιές θα ανάψουν και τους επισκέπτες περιμένει παραδοσιακή φασολάδα   μαγειρεμένη σε ξύλα και άφθονο κρασί  ,με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]