ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

3 μήνες από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά /Μνημόσυνο στη μνήμη του αείμνηστου καλλιτέχνη /Το καλοκαίρι του 2025 συναυλία -αφιέρωμα


 Ιερό μνημόσυνο από την ΣΟΝΕ στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.


Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.


Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του θα πραγματοποιηθεί, πρώτα ο Θεός, μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του. Υπολογίζεται το Καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη.


Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και η σύζυγος του αειμνήστου ερμηνευτή κα Χριστίνα Καρρά θα προχωρήσουν σε από κοινού δηλώσεις προς τα ΜΜΕ για την μεγάλη συναυλία προς τιμήν του εκλιπόντος καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]