LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ιωάννινα:Συγκινητική δημόσια "συγγνώμη" ...και "ευχαριστώ" στον τραυματία αρχιφύλακα της Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙΑΣ ,Γκουντέβενο Ιωάννη


 Ένα δημόσιο  και συνάμα συγκινητικό "ευχαριστώ"    αλλά και μία "συγγνώμη" προς τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙΑΣ κ. Γκουντέβενο Ιωάννη ,απευθύνει με  σχετική επιστολή του ο πατέρας του "πρωταγωνιστή"  ενός  συμβάντος   που έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες σε κεντρική οδό της πόλης και  είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τόσο του γιου του όσο και του αστυνομικού .
Ο πατέρας  απευθύνει θερμές ευχαριστίες για τον άψογο επαγγελματισμό και κυρίως για την ανθρωπιά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ στα Ιωάννινα ,τόσο στον  τραυματία  αρχιφύλακα Ιωάννη Γκουντέβενο όσο και στον αστυνομικό της Τροχαίας Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνο Ντόβα   και στον διευθυντή της Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνο Γεωργίου .
 
Αναλυτικά   η επιστολή του πατέρα 


"Με  την παρούσα επιστολή θα ήθελα  να απευθύνω   τις θερμές μου ευχαριστίες στον   τραυματία Αστυνομικό της  Άμεσης Δράσης  Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙΑΣ  κ.  Γκουντέβενο Ιωάννη   αφού  σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τον γιο μου  και σε μία "κακιά  στιγμή" που ήταν αποτέλεσμα προσωπικών   του   πολύ δύσκολων  βιωμάτων ,ο κ. Γκουντέβενος λειτούργησε όχι μόνο με άψογο επαγγελματισμό ασκώντας το λειτούργημα του αστυνομικού αλλά πάνω απ΄ όλα   ως άνθρωπος .
Με τη συμπεριφορά του  προς τον γιο μου κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες σε κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων ,ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙΑΣ  όχι μόνο  τον προστάτεψε  από το εξαγριωμένο πλήθος  απομακρύνοντάς τον από το σημείο που έλαβε χώρα το συμβάν αλλά του έσωσε και τη ζωή με την έγκαιρη  διακομιδή του στο εφημερεύον νοσοκομείο  αφού η κατάστασή του έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης λόγω της αιμορραγίας και στα δύο του  χέρια λόγω τραυμάτων από σπασμένη τζαμαρία .Και ενώ ο γιος μου βρισκόταν σε πολύ έντονη ψυχική κατάσταση ο κ. Γκουντέβενος κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση και να τον επιβιβάσει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς να χαθεί χρόνος ,λειτουργώντας  άψογα ως αστυνομικός και κυρίως ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

Παράλληλα με την παρούσα επιστολή  μου  θα ήθελα να   ευχηθώ δημόσια   στον αρχιφύλακα Ιωάννη Γκουντέβενο "καλή ανάρρωση " και παράλληλα να  ζητήσω  μία προσωπική και ειλικρινή συγγνώμη  για τον τραυματισμό  που του προκάλεσε  ο γιος μου  κατά τη διάρκεια μίας πολύ δύσκολης στιγμής .
Παράλληλα πέραν της παρούσης επιστολής μου αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω    και  προσωπικά   τον κ.Γκουντέβενο  και τον αστυνομικό της Τροχαίας Ιωαννίνων κ.Κωνσταντίνο Ντόβα    αφού και αυτός με τον επαγγελματισμό του κατάφερε το  συμβάν να λάβει τέλος σε σύντομο χρονικό διάστημα, να  αποκατασταθεί η τάξη και να διακομισθεί το παιδί μου στο νοσοκομείο    και επικοινώνησα  μαζί τους τηλεφωνικά .  
 Τέλος σήμερα  συνάντησα  και  τον διευθυντή της Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων .κ. Κωνσταντίνο Γεωργίου   προκειμένου να του εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες.
  Για μία ακόμα φορά ...από καρδιάς σας ευχαριστώ που σώσατε το παιδί μου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]