ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ για την περισυλλογή χημικής ουσίας από εξωτερικό χώρο οικίας στην Ανατολή


 Ολοκληρώθηκε  από την 5η ΕΜΑΚ η  επιχείρηση για την  περισυλλογή     χημικής ουσίας   από σκαλοπάτια οικίας στην Ανατολή Ιωαννίνων .

Το   συλλεχθέν υλικό  μερικών γραμμαρίων   σύμφωνα με την Πυροσβεστική  ,τοποθετήθηκε σε ειδικές συσκευασίες και παραδόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία η οποία είναι συμβεβλημένη με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας ,παρουσία της διευθύντριας Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας ,Σπύρου Δήμητρας.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικος Ανατολής επικοινώνησε με την Π.Υ  και  ενημέρωσε πως σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του και συγκεκριμένα στα σκαλοπάτια κάποιος έριξε πιθανόν επικίνδυνες  χημικές ουσίες .

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ειδικό πυροσβεστικό όχημα περισυλλογής χημικών από την 5η ΕΜΑΚ  Ιωαννίνων .Από τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής πιθανόν η ουσία να είναι υδράργυρος ,η χημική ωστόσο ανάλυση θα δείξει αν όντως πρόκειται για υδράργυρο ή για κάποια άλλη ουσία .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]