ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Δήμος Δωδώνης:Eoρταστικά πακέτα σε 197 νοικοκυριά


 Σε μια ακόμα διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προχώρησε ενόψει των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων ο Δήμος Δωδώνης, μέσω των κοινωνικών του δομών και συγκεκριμένα δια του Κέντρου Κοινότητας και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», μένοντας σταθερά στο πλευρό των πιο ευάλωτων συνδημοτών μας.

Η διανομή των εορταστικών πακέτων που έγινε κατά βάση κατ’ οίκον, αφορούσε 197 συνολικά νοικοκυριά, εκ των οποίων τα 105 ανήκουν στην κατηγορία των ευάλωτων συμπολιτών (ΑμεΑ, μακροχρόνια ανέργους και οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα που διαβιούν μόνιμα στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δωδώνης) και τα 92 είναι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ. Να σημειωθεί πως για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, δεν υπήρξε και άλλη ξεχωριστή διανομή στη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δωδώνης εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς τις επιχειρήσεις και φορείς που ανταποκρίθηκαν και φέτος στο αίτημα του Δήμου Δωδώνης για βοήθεια, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία και της φετινής δράσης. 

Οι φορείς και επιχειρήσεις που προσέφεραν προϊόντα παραγωγής τους ή οικονομική βοήθεια είναι οι εξής:

Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ» 

Μπλέτσας-Τεχνολογία Ζωοτροφών ΑΕ 

Μύλοι Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος», Ζωγράφου Τσομπανίδη και Υιοί ΟΕ

Τζοβάρας Κ. και ΣΙΑ ΟΕ 

Ιερά Μονή Ντουραχάνης 

«The MART» 

ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ – Εργαστήριο Ιωαννίνων

«Rainbow Water»

BioLab, Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας Αναλύσεων και Ποιοτικού Ελέγχου. 


Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης ανέφερε τα εξής: «Το κοινωνικό έργο του Δήμου μας συνεχίζει να αποτελεί μια βασική συνιστώσα της πολιτικής μας και θα συνεχίσει να αποτελεί για όσο διάστημα, υπάρχουν συμπολίτες μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Το έργο αυτό χάρη στις υπηρεσίες του Δήμου μας, διαρκεί 365 ημέρες το χρόνο αλλά ειδικά για τις γιορτινές στιγμές όπως αυτές που διανύουμε, νοιώθουμε μεγαλύτερη την υποχρέωση να στηρίξουμε υλικά και ψυχολογικά τους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας. Οφείλω να πω για μια ακόμα φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και τους κοινωνικούς φορείς που βρίσκονται με προθυμία στο πλευρό μας, όταν ζητάμε τη βοήθειά τους. Εύχομαι από καρδιάς, Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και δύναμη, για να ξεπεράσουμε μαζί κάθε μελλοντική δυσκολία». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]