ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Το πρώτο ηλεκτρικό ταξί του Αγρινίου είναι μία BMW iX1!


 Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ταξί στην Αιτωλοακαρνανία είναι γεγονός και δείχνει πού οδεύει η αυτοκίνηση για όλους τους επαγγελματίες.


Όσο η ελληνική κοινωνία προσαρμόζεται στα δεδομένα και την πραγματικότητα, τόσο θα βλέπουμε όλο και περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους δρόμους και για επαγγελματική χρήση. Τόσο στη Αθήνα όπου κυκλοφορούν ήδη αρκετά ηλεκτρικά ταξί χάρηόσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οπως  μεταδίδει το   newsauto.gr ,στο Αγρίνιο για παράδειγμα κυκλοφορεί ήδη μια BMW iX1, που είναι το ταξί του Ευθύμιου Πλαστήρα. Πρόκειται για την έκδοση eDrive20 της BMW iX1 που αποδίδει 204 ίππους χάρη στον έναν ηλεκτροκινητήρα της, με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς. Το σημαντικότερο όμως είναι, πως η μπαταρία εξασφαλίζει περίπου 475 χιλιόμετρα αυτονομίας, που είναι υπέρ αρκετά για τις καθημερινές «κούρσες».

Η ταχύτητα φόρτισης και η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι επίσης ένα στοιχείο πολύ σημαντικό για τη συγκεκριμένη δουλειά. Έτσι η iX1 μπορεί να φορτιστεί από το 10% στο 80% με τη χρήση ταχυφορτιστή (ισχύς φόρτισης 130 kW) μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα! Ένα χρονικό διάστημα δηλαδή κατά το οποίο μπορεί ο οδηγός να κάνει διάλειμμα, να φάει και να συνεχίσει έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει ακόμα πολλά χιλιόμετρα τη δουλειά του.

πηγή newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]