ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Δήμος Κόνιτσας: Ορκωμοσία Νέας Δημοτικής Αρχής         Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 η τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Ανδρέα Παπασπύρου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Κόνιτσας. 

       Την ορκωμοσία τέλεσαν οι ιερείς της Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης π. Κωνσταντίνος Μήτσιος, π. Απόστολος Νάκος και π. Βασίλειος Αθανασόπουλος. 

      Ακολούθησε η διαδικασία του πολιτικού όρκου του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Κόνιτσας» και σύντομος χαιρετισμός του. 

      Χαιρετισμό απηύθυνε και ο νυν Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, ο οποίος συνεχάρη τη νέα Δημοτική Αρχή και πρόσφερε στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο μια φωτογραφία με ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Κόνιτσας, ευχόμενος καλή και δημιουργική θητεία. 


      Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παπασπύρου στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τους δημότες για την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους προς τον συνδυασμό του, τόνισε μεταξύ άλλων την επιβεβλημένη ανάγκη για ενότητα και συνέργεια με στόχο το καλό του τόπου. 

       Η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας των μελών της  νέας δημοτικής αρχής.  Ακολούθησε δεξίωση στο φουαγιέ του Δημαρχείου. 

      Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας, φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]