ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Εγκαίνια για τους ανακαινισμένους θαλάμους νοσηλείας του Νοσοκομείου Πρέβεζας από τον Δημήτρη ΓιαννακόπουλοΠαρουσία των αρχών της περιοχής πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια των ανακαινισμένων θαλάμων  του Νοσοκομείου  Πρέβεζας με χρηματοδότηση από το  Ίδρυμα “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Το  παρόν έδωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος  Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ τον αγιασμό τέλεσε  στην είσοδο του Νοσοκομείου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος.

Στην  τελετή  παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Σπύρος Κυριάκης και Κώστας Μπάρκας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός,ο διοικητής της  6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ιατρικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου  κλπ.


Ο κ. Γιαννακόπουλος  άκουσε τις ευχαριστίες για την δωρεά  αλλά και τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν στο χώρο του Νοσοκομείου σε  σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ  ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους θαλάμους νοσηλείας και τους βοηθητικούς χώρους.

Ο ίδιος μάλιστα σε σύντομες δηλώσεις του ανέφερε ότι γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από τη διοίκηση, τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου   εκφράζοντας την ικανοποίησή του για  το αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι  η δωρεά του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος αφορούσε τη μελέτη και κατασκευή βοηθητικών χώρων (WC) σε έντεκα θαλάμους του νοσοκομείου.


Στους ανακαινισμένους θαλάμους έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι εγκαταστάσεις υγιεινής. Επίσης, οι θάλαμοι έχουν εξοπλιστεί με ιματιοθήκες για τα προσωπικά αντικείμενα των ασθενών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και την αναβάθμιση των συνθηκών νοσηλείας.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]