Σχόλιο εκλεγμένων με την ΠΚΣ στον ΦΣ Ιατρικής Ιωαννίνων για τοποθέτηση της ΔΑΠ, για τη σφαγή στη Γάζα

 


Ντράπηκε και η ντροπή……

… Με τη στάση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου ιατρικής, Αφού πρώτα καταψήφισαν ψήφισμα που κατέθεσαν οι εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική και απαιτούσε να παρθούν πίσω οι άδικες απολύσεις στην P&I, τρύπησαν τον πάτο στο βαρέλι της χυδαιότητας με την τοποθέτηση τους για τη σφαγή στη Γάζα. Την ώρα που οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις φτάνουν τους 18.608, ενώ συνολικά 196 νεκροί και 499 τραυματίες έφτασαν στα νοσοκομεία τις τελευταίες ώρες, την ώρα που παλαιστινιακές και διεθνείς ιατρικές αρχές αναφέρουν ότι ασθένειες όπως η ανεμοβλογιά, η μηνιγγίτιδα και οι λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού εξαπλώνονται στη Γάζα, καθώς μετά βίας υπάρχουν «συνθήκες διαβίωσης» για τους ανθρώπους, αυτή την ώρα επέλεξε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, για να μας…. ενημερώσει μέσω μέλους της ότι «ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΖΑ» καθώς και ότι ο ισραηλινός στρατός «προειδοποίησε τους παλαιστίνιους ότι θα τους βομβαρδίσει» (!!!)

Προφανώς δεν μας εκπλήσσει πως οι εκπρόσωποι της ΝΔ μέσα στο Πανεπιστήμιο αυτοί που με πάθος στηρίζουν τα δίδακτρα, τα ΣΔΙΤ, το να δίνονται 7.2 δις ευρώ για τα σχέδια του ΝΑΤΟ την ώρα που δεν διδασκόμαστε βασικά εργαστήρια γιατί δεν επαρκεί το προσωπικό και οι υποδομές γίνονται χυδαίοι μπροστά στα 8.000 νεκρά παιδιά στην Παλαιστίνη και τάσσονται χαρούμενα με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Άλλωστε, αυτοί είναι!

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε, πως υπάρχουν αυριανοί γιατροί που οι ευαισθησίες τους εξαντλούνται στην ανόρθωσή ρυτίδων με Botox! Εξάλλου για την κρίση τους, αυτό είναι ένα…. hot topic ενώ, o πόλεμος, τα συντρίμμια, η καθημερινή άνιση μάχη με τον θάνατο στα νοσοκομεία της Γάζας τους κουράζει και τους ζαλίζει…

Οι φοιτητές και φοιτήτριες Ιατρικής, έχουμε πείρα, ξέρουμε να στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας με τους λαούς που παλεύουν για τη Λευτεριά και το δίκαιο! Προχωράμε δυναμώνουμε τη συλλογική δράση, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και των επεμβάσεων, αγωνιζόμαστε για τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζει. Αφήνουμε στην ανυποληψία τους, τους εκπροσώπους της ΔΑΠ, καθημερινά να ανακαλύπτουν πως έχει και πιο χαμηλά στην κατρακύλα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]