ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Δήμος Ζίτσας: Συνάντηση Πλιάκου με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Ε.Σ. “΄Ευξεινη πόλη”

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05-12-2023)  η συνάντηση του Δημάρχου Ζίτσας, Μιχάλη Πλιάκου  , με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας  (Ε.Ο.Ε.Σ.) “Ευξεινη πόλη” και Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Ε.Σ. “΄Ευξεινη πόλη” συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών υπηρεσιών & Κοινωνικής πολιτικής, Χρυσόστομο Βούζα και το συνεργάτη  του ομίλου, Αργύρη Παξινό, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ζίτσας στο γραφείο του στο Δημαρχείο όπου παρουσία  του Αντιδημάρχου Δημήτριου Λάμπρου, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη δράσεων και προγραμμάτων για τη νέα δημοτική θητεία.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ζίτσας ως  μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (Ε.Ο.Ε.Σ.)  “΄Ευξεινη πόλη” μπορεί να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα  με επίκεντρο  την περιβαλλοντική και τουριστική ανάπτυξη, τον αγροτικό τομέα, τον πολιτισμό,  καθώς και δράσεις που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]