Πρόταση ύψους 250.000€ κατέθεσε ο Δήμος Πωγωνίου για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Ο.Τ.Α.».


 Πρόταση ύψους 250.000€ κατέθεσε ο Δήμος Πωγωνίου για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Ο.Τ.Α.».

 Μέσω του συγκεκριμένου έργου ο Δήμος Πωγωνίου θα προβεί στην προμήθεια νέων εφαρμογών και τεχνολογικών μέσων με δράσεις στις οποίες συγκαταλέγονται η έξυπνη αστική κινητικότητα, η μείωση των δημοτικών τελών και μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των δημοτικών κτιρίων, οι ψηφιακές δημοτικές υπηρεσίες, η προστασία από κυβερνο-επιθέσεις, η διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας και η ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών. 

Με το σύνολο των δράσεων που έχουν επιλεγεί, ο Δήμος Πωγωνίου στοχεύει στην επίτευξη ενός ολοκληρωμένου ψηφιακού μετασχηματισμού, με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών του και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των κατοίκων και επισκεπτών του. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος θα προβεί στην προμήθεια των ακόλουθων εφαρμογών και συστημάτων: 

Οργάνωση Γραφείου Κίνησης και Διαχείριση Δημοτικού στόλου οχημάτων 

Έξυπνα συστήματα ενεργειακής διαχείρισης δημοτικών και σχολικών κτιρίων

Σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών

Ψηφιοποίηση και σύστημα διαχείρισης φακέλων ΔΕΥΑ

Ψηφιοποίηση καταλόγου δημοτικών βιβλιοθηκών – Δημιουργία έξυπνης δημοτικής βιβλιοθήκης

Ψηφιοποίηση τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς 

Ολοκληρωμένη υποδομή προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις (Network, Firewall, Endpoint security ) και παροχή συστήματος τηλεργασίας 

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 

«Ο Δήμος Πωγωνίου γίνεται ακόμη πιο “smart” ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες και τις προκλήσεις που φέρνει η εποχή. Η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία των δημοτών μέσα από εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους αλ

Ο Δήμος Πωγωνίου υπέβαλλε την πρόταση με τίτλο «Δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Πωγωνίου», προϋπολογισμού 249.553,60€ με Φ.Π.Α. 24%. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]