ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Χρήστος Σταϊκούρας στο Newsauto: Τα διόδια δεν θα αυξηθούν 12%

 


Κατηγορηματικός για τις αυξήσεις στο 12% ήταν ο Υπουργός Μεταφορών. Παρ΄ όλα αυτά σίγουρα θα δούμε τις τιμές να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο…

Ένα θέμα που «καίει» και απασχολεί καθημερινά εκατομμύρια οδηγούς στην Ελλάδα είναι αυτό των διοδίων. Όπως έχετε διαβάσει, τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τις εταιρείες που διαχειρίζονται τα εθνικά οδικά δίκτυα, καθώς ζητούν αυξήσεις που φτάνουν το 12%.

Στην εποχή που όλα τα αγαθά και προϊόντα αυξάνονται μία τέτοια κίνηση θα ήταν καταστροφική για πολλές ελληνικές οικογένειες. Παρ’ όλα αυτά, οι εταιρείες ζητούν τη συγκεκριμένη αύξηση νόμιμα καθώς αυτή καθορίζεται από τον πληθωρισμό. Όμως, επί τους πρακτέου υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από πολλές πλευρές ενώ τις επόμενες ώρες αναμένουμε να μάθουμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις και πόσο θα χρειαστεί να βάλουμε το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά

.Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση για το Ράλι Ακρόπολις και δεν χάσαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε τι θα ισχύσει με το φλέγον θέμα των διοδίων.

Οι αυξήσεις δεν θα φτάσουν το 12%

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το 12% δεν θα ισχύσει, όμως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Κυβερνητικών στελεχών με αντίστοιχα στελέχη εταιρειών που διαχειρίζονται τους δρόμους. Ο Υπουργός δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα καθώς η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.


Το σίγουρο είναι πως ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί γι’ ακόμα μία φορά και για κάτι που πληρώνουμε πολλά χρήματα συγκριτικά με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Βασίλης Σαρημπαλίδης // newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]