ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Επίσκεψη της παράταξης "ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ" στην Παραμυθιά


 Επίσκεψη στην Παραμυθιά 


Με θετικό πρόσημο η επίσκεψη της παράταξης  «Κοινό των Ηπειρωτών»  με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, Γιάννη Στέφο ,στην Παραμυθιά, το Σάββατο πρώτη του Σεπτέμβρη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο παζάρι της Παραμυθιάς και στον εμπορικό δρόμο της πόλης με πολλούς κατοίκους για περισσότερο από πέντε ώρες. 

Ο κ. Στέφος καθ όλη τη διάρκεια της περιοδείας συνοδεύονταν από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στο νομό Αριστείδη Κάλλο, Παναγιώτη Λαγό, Ανδρέα Μπάμπα, Ιφιγένεια Μυλωνά-Σκεύη, Αγγελική Προβιδάκη, Αλέξανδρο Χρήστου καθώς επίσης  και τον νυν περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Σακαρέλη.

Παρόντες ήταν επίσης η υποψήφια βουλεύτρια Θεσπρωτίας 2023 του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Άννα Στεργίου, το μέλος της ΚΕ Αθηνά Ιωάννου, ο συντονιστής  της ΝΕ θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΕ, Ηλίας Φωτίου και ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Ανδρέας Νταής. Στις συζητήσεις που έγιναν  με τους πολίτες τέθηκαν τόσο τα καθημερινά προβλήματα όσο και γενικότερα αναπτυξιακά θέματα . Οι κάτοικοι ζήτησαν να δοθεί έμφαση στη βελτίωση των υποδομών, στην αντιμετώπιση της ερημοποίησης της ευρύτερης περιοχής ,   στον  ουσιαστικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη του τουρισμού  και αναφέρθηκαν στα χρόνια προβλήματα του πρωτογενούς τομέα αλλά και αυτά του ΤΟΕΒ που βασανίζουν εκατοντάδες καλλιεργητές.

Κοινή πεποίθηση όλων υπήρξε η άποψη πως η δικαιότερη κατανομή πόρων από την Περιφέρεια Ηπείρου , η διαφάνεια και ο δημόσιος απολογισμός  και θα δώσουν νέα αναπτυξιακή πνοή στη φθίνουσα πορεία της περιοχής.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]