LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Ιωαννίνων του ΚΚΕ για "τον απροστάτευτο λαό"


 Προστατευμένα κέρδη και απροστάτευτος ο λαός!

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του κράτους και της κυβέρνησης, των περιφερειακών και δημοτικών Αρχών!

Την ίδια ώρα που η μισή χώρα έχει καεί, η άλλη μισή έχει πνιγεί, θρηνώντας θύματα- νεκρούς, λαϊκές περιουσίες και φυσικό πλούτο, άνθρωποι πετιούνται στο λιμάνι, οι εκπρόσωποι του εχθρικού αστικού κράτους, υποψήφιοι σε Δήμους και Περιφέρειες και στην Ήπειρο και στο Νομό Ιωαννίνων τάζουν «όμορφες πόλεις» στο λαό, πεζοδρομήσεις και τουριστική ανάπτυξη!

Στον αντίποδα αυτών των μεσαιωνικών εικόνων είναι ο ίδιος ο λαός που μπαίνει μπροστά να σώσει ό,τι σώζεται. Αυτός ο λαός μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους υποψήφιους με τη Λαϊκή Συσπείρωση οργανώνουν την πολιτική προστασία που ο κρατικός μηχανισμός δηλώνει «αναρμόδιος».

Αυτός ο λαός να μη δεχτεί την «κανονικότητα» που του σερβίρουν! Δεν είναι «κανονικότητα» το καλοκαίρι να καιγόμαστε, τον υπόλοιπο χρόνο να πνιγόμαστε και σε  όλη τη διάρκεια της χρονιάς να «προσευχόμαστε» μην πέσει κάποιο ταβάνι σχολείου στα κεφάλια των παιδιών μας, μη σακατευτούν σε κάποια  παιδική  χαρά.

Οι ανάγκες μας δε χωράνε στις προτεραιότητες τους! Δεν είναι «περιττό κόστος» οι ζωές μας και των παιδιών μας! Δεν είναι «περιττό κόστος» τα αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά και αντισεισμικά έργα! Είναι όμως  για τα κέρδη  τους, γι’ αυτό είναι έργα μη επιλέξιμα και δεν χρηματοδοτούνται

Περιττή για τις ζωές μας είναι η πολιτική τους! Περιττοί είναι οι επιπλέον εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του εχθρικού αστικού κράτους σε Δήμους και Περιφέρειες!

Υπερψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλο το Νομό Ιωαννίνων! Οργανώνουμε την πάλη του λαού μέσα από σωματεία, φορείς και συλλόγους! Υπερασπιζόμαστε τις δικές μας ανάγκες απέναντι στα συμφέροντα των λίγων.

Ιωάννινα, 07/9/2023

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]