LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

«Επίσκεψη της Παράταξης Ήπειρος ΟΛΟΝ – «Τόπος να ζεις» στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και στον τοπικό Ερυθρό Σταυρό»



Η παράταξή μας ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – «Τόπος να ζεις» επισκέφθηκε την Τρίτη 12/9 τον τοπικό Ερυθρό Σταυρό στα Ιωάννινα προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές στις περιοχές που πλήττονται από τις πλημμύρες, στη Θεσσαλία. Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολο περίοδο, η προσφορά αυτή είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την στήριξη των συμπολιτών μας.

Επιπλέον, δηλώνουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας και είμαστε αλληλέγγυοι στον τοπικό Ερυθρό Σταυρό για το δίκαιο αίτημά του για μόνιμο χώρο στην πόλη των Ιωαννίνων στον οποίο θα μπορεί να γίνεται σταθερή αιμοδοσία. 


Επιπλέον, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων όπου συζητήσαμε για τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν την συγκεκριμένη υπηρεσία όπως την υποστελέχωση (που αποτελεί πρόβλημα όχι μόνο της δική μας Περιφέρειας αλλά πανελλαδικό), τις κτιριακές υποδομές αλλά και την λειτουργία του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]