Άρτα:Στο πλευρό του Χρήστου Τσιρογιάννη η ΚΕΔΕ.Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Εμείς οι Δήμαρχοι όλης της Ελλάδας εκτιμούμε την κρίση και την αγωνιστικότητα του Χρήστου Τσιρογιάννη. Τον θέλουμε Δήμαρχο και την επόμενη ημέρα, για να κάνουμε με την ΚΕΔΕ καλύτερους τους Δήμους μας».  


Στο πλευρό του Χρήστου Τσιρογιάννη βρέθηκε ο Γρηγόρης Κωνταστέλλος στη μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών που είχε ο Δήμαρχος στις αρχές της εβδομάδας. 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης επεφύλαξε τα πιο θερμά του λόγια για τον Χρήστο Τσιρογιάννης. 

Όπως είπε ο Πρόεδρος «μας ενώνει η ίδια σύγχρονη προσέγγιση για την επίλυση των προβλημάτων. Ο Χρήστος Τσιρογιάννης κοιτάει πέρα από το προφανές και το λαϊκίστικο, κοιτάει τα προβλήματα σε βάθος. Σχεδιάζει υποδομές και υπηρεσίες που ενεργοποιούν το τοπικό, κοινωνικό και οικονομικό δυναμικό, στοχεύοντας όχι μόνο στο ζην αλλά και στο ευ ζην των συμπολιτών του», είπε χαρακτηριστικά. 

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Στηρίζω την εκλογή του Χρήστου Τσιρογιάννη γιατί τον θέλουμε για να βελτιώσουμε τους Δήμους πανελλαδικά 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας της ΚΕΔΕ, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη δουλειά σε βάθος που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Χρήστος Τσιρογιάννης, ως εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. 

«Είμαι βέβαιος πως όπως μέχρι τώρα διεκδικούσε από τα Υπουργεία για όλους εμάς τους Δημάρχους και τις πόλεις μας, έτσι θα έκανε σίγουρα για την Άρτα», ανέφερε σε άλλο σημείο της αποστροφής του. 

«Μαχητικός και διεκδικητικός. Δεν αρκείτε σε ότι γυαλίζει». 

Αναφερόμενος στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα του Χρήστου Τσιρογιάννη πρόσθεσε: «Είναι μαχητικός και διεκδικητικός. Δεν αρκείται να πάρει κάποια κρυσταλλάκια που θα του τα έχουν πουλήσει για διαμάντια!».

Για το ρόλο του Χρήστου Τσιρογιάννη την επόμενη ημέρα: «Σας ζητώ να τον στηρίξετε, γιατί τον χρειαζόμαστε». 

Σαφής υπήρξε ο Δήμαρχος κ. Γρ. Κωνσταντέλλος για την προσδοκία την επομένη των εκλογών: «Είναι δεδομένο ότι ο Χρήστος Τσιρογιάννης είναι ταυτόσημος με το καλό της πόλης, γιατί τα δείγματα γραφής μέχρι τώρα είναι μοναδικά. Γι’ αυτό σας ζητώ να τον στηρίξετε, γιατί ο Χρήστοςπρέπει να είναι στην ομάδα εργασίας της ΚΕΔΕ για να κάνουμε καλύτερους τους Δήμους μας πανελλαδικά». 

Γρηγόρης Κωνταστέλλος:«Δεν του χαρίστηκε τίποτα, δεν βρήκε καμία έτοιμη πολιτική ομάδα και αυτό δείχνει πόσο αξίζει».

Στην ομιλία του Δημάρχου Βούλας δεν έλειψαν και οι συναισθηματικές στιγμές αφού έκλεισε την αποφώνησή του, λέγοντας: «Σας ζητών να τον εκλέξετε Δήμαρχο και να τον στείλετε ξανά στην Ένωση των Δημάρχων. Καλή επιτυχία φίλε μου Χρήστο!Κανείς δεν σου χάρισε τίποτα, μόνος σου τα διεκδίκησες αλλά τα αξίζεις κιόλας», σημείωσε. 


Λίγα λόγια για τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 ανέλαβε τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Στις εκλογές του Μαΐου του 2019 εξελέγη εκ νέου Δήμαρχος για την περίοδο 2019-2023 από το πρώτο γύρο των εκλογών με ποσοστό 72,04%.

Είναι εκλεγμένος Αντιπρόεδρος στην Πολιτική Συμβουλευτικής Επιτροπής, η οποία συμβουλεύει και μεταφέρει τις θέσεις των ευρωπαϊκών πόλεων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Μεταφορών. 

Έχει εκλεγεί από το 2019 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της ΚΕΔΕ καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΠΕΔΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]