ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Κοινό των Ηπειρωτών:Αδιανότητο να καταγγέλεται για σεξουαλική παρενόχληση περιφ.σύμβουλος και να παραμένει στα έδρανα...


 Το “ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ”, όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που προσβάλλονταν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους και η αξιοπρέπεια τους και προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε  την κοινωνία της Ηπείρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο για όσα κρυβόταν κάτω από το χαλί. Αυτό θα πούμε και σήμερα. Πως είναι αδιανόητο να καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση Περιφερειακός Σύμβουλος και να παραμένει στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Οφείλει να παραιτηθεί διευκολύνοντας το έργο της δικαιοσύνης και να δώσουμε στην κοινωνία το μήνυμα πως οι συμπεριφορές των αιρετών εκπροσώπων έχουν να κάνουν με το ήθος, την ηθική και τον τρόπο που δρουν την κοινωνία.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αναγάγουμε το περιστατικό σε μείζον θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, δεν προδικάζουμε και δεν δικάζουμε αλλά οφείλουμε με την πολιτική μας στάση να ενθαρρύνουμε τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης, έμφυλης και εξουσιαστικής βίας να σπάσουν την σιωπή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]