ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει την επίθεση που εξαπέλυσε η Αστυνομία της Πρέβεζας
Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει την επίθεση που εξαπέλυσε η Αστυνομία της Πρέβεζας σε σωματεία και φορείς του Νομού που συγκεντρώθηκαν έξω από οικογενειακή επιχείρηση στη Λούτσα Πρέβεζας προσπαθώντας να αποτρέψουν την έξωση από τα κοράκια των funds.


Κινητοποίησαν σχεδόν όλη την αστυνομική δύναμη της Πρέβεζας, εξαπολύοντας λυσσαλέα επίθεση στους συγκεντρωμένους από τα σωματεία για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των κάθε είδους «Πάτσηδων».


Να τους χαίρονται τα κόμματα που ψήφισαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και οι κυβερνήσεις τους που νομίζουν ότι με τη βία και με την καταστολή θα βάλουν στο χέρι τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού.


Είναι γελασμένοι ότι μπορούν να μας φοβίσουν, δυναμώνουμε και θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε κάθε μέρα. Κάθε μέρα θα βρίσκουν μπροστά τους το λαϊκό κίνημα και τα ταξικά σωματεία γιατί τα σπίτια του λαού τα σώζει μόνο ο λαός.


Τα σωματεία και οι εργαζόμενοι στην Άρτα, το Εργατικό Κέντρο στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας στην Πρέβεζα και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των δύο εργαζομένων που προσήχθησαν με βίαιο τρόπο χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗLabels: ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]