ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Ζίτσας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων


Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει:

«Συγχαίρω όλα τα Ηπειρωτόπουλα που κατάφεραν  να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και είδαν έτσι τις προσπάθειες και τους κόπους τους να δικαιώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Θερμά συγχαρητήρια, αξίζουν στους  μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας που με τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας κατάφεραν και φέτος να συνεχίσουν την παράδοση των τελευταίων ετών  αποδεικνύοντας έμπρακτα πως  η προετοιμασία που γίνεται όλο το προηγούμενο διάστημα από τους ίδιους  και τους εκπαιδευτικούς τους έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα και  κατατάσσει τα σχολεία μας μεταξύ των καλύτερων σε επίπεδο Ιωαννίνων.

Είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους, στο όμορφο ταξίδι της ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, δημιουργώντας ως αυριανοί επιστήμονες, ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον του τόπου.

Θέλω όμως να στείλω ένα μήνυμα και προς τους υποψήφιους που δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν το στόχο τους και να τους υπενθυμίσω, ότι η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στη πρώτη δυσκολία. Η καταξίωση άλλωστε απαιτεί καθημερινό και πολύπλευρο αγώνα και δεν κατακτάται με μοναδικό εφόδιο τις σπουδές. 


Στους γονείς εύχομαι να συνεχίσουν να είναι κοντά στα παιδιά τους ενθαρρύνοντάς τα και υποστηρίζοντας τις επιλογές τους.


Καλή τύχη σε όλους.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]