ΑΓΡΟΤΕΣ -ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ

Νέα Πρεμιέρα για το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο Υπαίθριο θέατρο της Ε.Η.Μ




Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων προετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Ιούλιου στις 21:30 στο Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ. με το μουσικοθεατρικό έργο της θερινής  σκηνής  "Το Τέλος της Μικρής μας Πόλης» του Δημήτρη Χατζή σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση.

Η παράσταση θα περιοδεύσει σε χωριά και πόλεις της Ηπείρου, αλλά και σε αρκετές πόλεις σε όλη τη χώρα, 


Το χιούμορ, η σάτιρα και η πρωτότυπη ζωντανή μουσική γίνονται όπλο του θιάσου για να μας αφηγηθεί την ιστορία του τέλους μιας πόλης όπως τη γνώρισαν οι ήρωες του διηγήματος. Ο «ντόπιος και ευυπόληπτος πολίτης» Τσιάγαλος θεωρεί αντίπαλό του τον «ξενομερίτη και μυστήριο» Σπούργο χωρίς να αντιλαμβάνεται πως το μέλλον καθορίζεται από «αλλού». Η παράσταση αναδεικνύει ένα τέλος που επανέρχεται ασταμάτητα κι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό αγνοούν το ρόλο τους.


Συντελεστές: 

Σκηνοθεσία- σκηνογραφία : Ορέστης Τάτσης / Τραγούδια-Μουσική σύνθεση – στίχοι : Θέμος  Σκανδάμης/ Διασκευή-στίχοι : Έλσα Ανδριανού / Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης/ Βοηθός Σκηνοθέτη: Άννια Μπούτνιοκ / Δ/νση- Οργάνωση παραγωγής: Χρήστος Χρήστου.

Παίζουν : Άρης Τσαμπαλίκας, Γιάννης Κοτσαρίνης, Στάθης Κόκκορης, Γιάννης Κοντός, Αντώνης Χρήστου, Βασίλης Λαγδάς.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προπώληση εισιτηρίων: Ticketsioannina, Viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι και άτομα άνω των 65 ετών), 3 ευρώ (Κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]