Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ:Αυτοκτόνησαν δύο αστυνομικοί


 Διπλή τραγωδία στην Κρήτη με το θάνατο δύο εν ενεργεία αστυνομικών.


Οι δύο άνδρες βρέθηκαν απαγχονισμένοι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 34χρονος βρέθηκε σε λιόφυτο, ενώ ο 35χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του.


Οι λόγοι που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Να σημειωθεί ότι οι δύο αστυνομικοί δεν υπηρετούσαν στην ίδια υπηρεσία και δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών υπηρετούσε στην Αθήνα και βρίσκονταν στην Κρήτη για διακοπές. Ο δεύτερος υπηρετούσε στον Άγιο Νικόλαο και οι συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα καλό αστυνομικό και άνθρωπο.


O Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου Γιώργος Καρτσάκης προτρέπει τους πολίτες που χρειάζονται βοήθεια να την ζητήσουν και να μιλήσουν.


"Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον απροσδόκητο χαμό δύο νεαρών αστυνομικών που υπηρέτησαν με αξιοπρέπεια και ήθος την Ελληνική Αστυνομία. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η έκφραση ωστόσο των συλλυπητηρίων όλων μας δεν αρκεί, όσο ειλικρινή κι αν είναι. Η απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει το νησί πρέπει να γίνει αφορμή να προβληματιστούμε, να ενημερωθούμε και να λάβουμε δράση για τα διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά αυτοχειρίας. Με αυτό τον τρόπο, θα ανοίξει μία νέα συζήτηση για την προκατάληψη και το στίγμα γύρω από τα προβλήματα ψυχικής υγείας, την ώρα που οι καθημερινές αντιξοότητες αλλά και τα οικονομικά προβλήματα μεγαλώνουν.

Τέλος,θα ήθελα να προτρέψω τον καθένα που χρειάζεται βοήθεια να την ζητήσει, να μιλήσει , ώστε να βρεθεί ένα χέρι βοήθειας που θα του υπενθυμίσει πως κάποιος βρίσκεται δίπλα του."


πηγή cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]