LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

5st ARTA NIGHT RUN :Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


 «Περί λήψης περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων στην πόλη της Άρτας, ενόψει της διοργάνωσης  του αγώνα με την επωνυμία 5ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου ‘’5st Arta Night Run 1881΄΄ που θα  διεξαχθεί τo Σάββατο 01 Ιουλίου 2023».  

Αποφασίστηκε 

Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρες 20:30’ έως 22:30’ την 01-07-2022, ημέρα  Σάββατο, στις οδούς Β.Κων/νου, Παρηγορητρίας, Ορλάνδου, Αποκαύκου, Παλαιογίνης, Αγίου Μάρκου, Τζουμέρκων,  Κ.Κρυστάλλη, Αμβρακίας, Τζαβέλλα, Νικ.Αγγέλου, Νικ. Πλαστήρα, Β.Πύρρου, Μ.Γραικού (από την Ελ.Βενιζέλου έως  οδό Πλαστήρα), Σκουφά, Ζάρρα, Παραποτάμιο δρόμο, Ολ.Τλασιμάχου, Κομμένου, Β.Αγραφιώτη και Ανεμομύλων.  

β. Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ορισθέντων  στα σημεία Αστυνομικών.  

γ. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.  

δ. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στους ανωτέρω οδούς, θα πραγματοποιείται από ορισθέντες στα σημεία αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας. 

  


Το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, για το χρονικό διάστημα των παραπάνω ρυθμίσεων, να λάβει τα αναγκαία μέτρα  αρμοδιότητάς του, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και την  εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας, μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με την τοποθέτηση προς τούτο  κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση τροχονόμων σε επίκαιρα σημεία.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]