LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση ΚΚΕ, Τρίτη 20 Ιούνη, στο Άλσος-Κομμουνιστής βουλευτής από το Νομό Ιωαννίνων Τι σημαίνει


 Κομμουνιστής βουλευτής από το Νομό Ιωαννίνων σημαίνει πραγματικά λαϊκή εκπροσώπηση για τους γιαννιώτες και τις γιαννιώτισσες, σημαίνει μοναδική αντιπολίτευση σε «αυτοδύναμες» κυβερνήσεις, σε «παντοδύναμους» μεγαλοεργοδότες.

Ο γιαννιώτικος λαός και η νεολαία δε χρειάστηκε να ανοίξει το κανάλι της Βουλής για να δει την αντιπολίτευση του ΚΚΕ σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Το πώς κάνει αντιπολίτευση σε κράτος και μηχανισμούς, σε καπιταλιστές και βιομήχανους του Νομού, το έχουν δει μπροστά στα μάτια τους.

Το είδαν σε αυτούς που ύψωσαν φωνή κάτω από τις μάσκες και διεκδικούσαν όλη την περίοδο της πανδημίας μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, πραγματικά δωρεάν και αποκλειστικά δημόσια υγεία για όλους, σε αυτούς που ανάγκασαν κρατικές υπηρεσίες να κάνουν ελέγχους στα μεγάλα πτηνοσφαγεία και άλλους χώρους δουλειάς, σε αυτούς που ήταν έξω από σούπερ μάρκετ όταν οι εργαζόμενοι εξοντώνονταν από την εντατικοποίηση.  

Είδαν με ποιον τρόπο καταργούνται στην πράξη οι νόμοι, όταν στραπατσάρονταν οι απαγορεύσεις της ΝΔ για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου και της Εργατικής Πρωτομαγιάς, όταν ακυρώνονταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.  

Είδαν πώς ο φαινομενικά αδύναμος γίνεται παντοδύναμος, στην κατάργηση απόλυσης εργάτη σε πτηνοσφαγείο, ομαδικών απολύσεων σε εργοστάσιο Ανακύκλωσης, σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στη δημιουργία νέων επιχειρησιακών σωματείων, στο κέρδισμα αυξήσεων και άλλων δικαιωμάτων, στην υπογραφή συλλογικής σύμβασης για τους οικοδόμους και άλλους κλάδους, στη διεκδίκηση προστασίας του εισοδήματος των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων, των αυτοαπασχολούμενων- επαγγελματιών.

Είδαν πολλά ο γιαννιώτικος λαός και η νεολαία και ξέρουν ποιοι θα είναι και στις 26 Ιούνη δίπλα τους. Είναι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που λογαριάζονται με οποιαδήποτε κυβέρνηση κάθε μέρα, που στο δίλημμα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» έχουν επιλέξει οι ζωές μας, για να μη γίνει όλη η Ελλάδα μια «κοιλάδα των Τεμπών».

Οι γιαννιώτες και οι γιαννιώτισσες έχουν πολλούς λόγους να επανεκλέξουν και να στείλουν κομμουνιστή στη Βουλή, γιατί ξέρουν ότι η έδρα του ΚΚΕ ανήκει πρώτα από όλα στο λαό.

Όλος ο γιαννιώτικος λαός, κάθε νέα και νέος που προβληματίζεται έχει κάθε λόγο να είναι αύριο 20/06, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Γιάννενα, στις 20.30 στο Άλσος. Θα χαιρετήσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Γιάννενα, Νίκος Έξαρχος και θα μιλήσει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]