ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Στο δίκτυο της Wolt μπαίνουν και τα Ιωάννινα




Τα Ιωάννινα προστίθενται στο χάρτη με τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται η Wolt, και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους τις παραγγελίες που πραγματοποιούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας. 


Η Wolt συνεχίζει το δυναμικό πλάνο γεωγραφικής επέκτασής της στη χώρα μας, με τα Ιωάννινα να αποτελούν την πιο πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυό της. Από την Πέμπτη 11 Μαΐου, οι καταναλωτές της πόλης έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή της Wolt, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε πάνω από 70 επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή. 



Ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, ενώ παράλληλα στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και από επιλεγμένες επιχειρήσεις λιανικής. Παράλληλα, η Wolt διαθέτει συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους με ευκολία και να τα παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους. 


Με την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας στα Ιωάννινα, η Wolt συνεχίζει τη δυναμική πορεία και επέκτασή της στην ελληνική επικράτεια, με τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται να φτάνουν πλέον τις 11. Σε αυτές, οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν την εμπειρία της εφαρμογής της Wolt, την οποία η εταιρεία στοχεύει να βελτιώνει συνεχώς, κάνοντας τη ζωή του καταναλωτή ευκολότερη.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]