Αλέξης Τσίπρας -Ο Κατρούγκαλος, που έκανε ένα λάθος, με ευθιξία εκτός - Ο Καραμανλής των Τεμπών εντός

 


«Αισθάνομαι ηθική υποχρέωση να δώσουμε ανάσα στη μεσαία τάξη»


Τη δέσμευσή του να δώσει ανάσες στη μεσαία τάξη, που αδικήθηκε όπως είπε πολύ τα χρόνια των μνημονίων, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, την εκπομπή «Πρωινό μου» και τη Φαίη Σκορδά.





Με αφορμή την απόσυρση Κατρούγκαλου από την εκλογική μάχη μετά τις δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να αμφισβητήσει το Συμβόλαιο Αλλαγής, με το οποίο απευθύνεται στον ελληνικό λαό.





«Στην πολιτική κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να παίρνεις και δυσάρεστες αποφάσεις. Όταν απευθύνεσαι στον ελληνικό λαό με ένα συμβόλαιο αλλαγής, δεν μπορείς να δώσει το δικαίωμα σε κανέναν, είτε ηθελημένα είτε άθελά του, να το αμφισβητήσει. Είμαι αποφασισμένος να τηρήσω κατά γράμμα αυτό το συμβόλαιο και ιδιαίτερα για τη μεσαία τάξη που αδικήθηκε όλα τα χρόνια τα μνημονιακά. Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να δώσουμε ανάσα στη μεσαία τάξη» υπογράμμισε. 


«Όχι μόνο δεν θα υπάρξουν επιπλέον εισφορές αλλά θα υπάρξει αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ. Θα υπάρξει η δυνατότητα ρύθμισης των χρεών, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος. Ανάσες θα δώσουμε στη μεσαία τάξη» διευκρίνισε.


«Ο Κατρούγκαλος, που έκανε ένα λάθος, (σ.σ. τέθηκε) εκτός με ευθιξία δική του και αποφασιστικότητα δική μου. Ο Καραμανλής των Τεμπών εντός ψηφοδελτίου. Ο ένας εκτός διότι κατανοεί ο ίδιος τι θα πει ευθιξία, ότι έκανε λάθος, ο άλλος δεν έκανε κανένα λάθος και θέλει να ξεπλυθεί με την ψήφο του ελληνικού λαού. Πώς το έλεγε ο Κουτσούμπας; Αυτοί είμαστε, συγκρίνετέ μας» πρόσθεσε με νόημα.


 

 avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]