ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ιωάννινα:Η Ένωση Γονέων για τα προβλήματα με την Τράπεζα θεμάτων :Τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα....


 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ !!!!


  Ως Ένωση Γονέων μαθητών Δ.Ιωαννιτών εκφράζουμε   την αγανάκτησή μας  για  την πολύωρη ταλαιπωρία και το  άγχος μαθητών του Λυκείου, τόσο στην πόλη μας όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, που χθες Δευτέρα  και σήμερα Τρίτη ήταν σε "αναμονή" επί ώρες μέσα στις αίθουσες, επειδή " έπεσε" το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. 


Για μια φορά ακόμη τα παιδιά μας πέφτουν θύματα της διαχρονικής πολιτικής αναλγησίας του Υπουργείου, το οποίο αδιαφορεί πλήρως για την ψυχολογία τους, εμμένοντας στην παιδαγωγικώς απαξιωμένη διαδικασία της Τράπεζας Θεμάτων.


Η αναλγησία και αδιαφορία  του Υπουργείου Παιδείας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο  που αρνείται να δώσει έστω μια απλή οδηγία να διεξαχθούν οι εξετάσεις με θέματα που θα βάλουν οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων. Η συγκεκριμένη στάση εγείρει σοβαρότατα ερωτηματικά για το κατά πόσο μπορούν να πραγματοποιηθούν με ομαλές συνθήκες οι Πανελλαδικές εξετάσεις.


Είναι μονόδρομος : Απαιτούμε  την κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων  - οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί να επιλέγουν τα θέματα των εξετάσεων γνωρίζοντας τις δυνατότητες των μαθητών τους.


Το Υπουργείο Παιδείας έχει ακέραια την ευθύνη για την ταλαιπωρία χιλιάδων μαθητών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]