ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στην Παραμυθιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Ήπειρο βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης  ,με πρώτο σταθμό της περιοδείας του λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 21ης του Μάη την πόλη της Παραμυθιάς.
Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε  στην κεντρική  δέσμευσή του   για την αύξηση μισθών και συντάξεων ενώ αναφερόμενος στους χαμηλοσυνταξιούχους τόνισε πως θα έχουν στήριξη μέχρι να σβήσει τελείως η προσωπική διαφορά.
"Τώρα η κεντρική μου δέσμευση απέναντί σας είναι ότι θα αυξήσω τους μισθούς και τις συντάξεις για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Μπορούμε να αυξήσουμε τους μισθούς μέχρι 25%. Τον κατώτατο μισθό θα τον πάμε στα 950 ευρώ, το μέσο μισθό στα 1.500 ευρώ."σημείωσε χαρακτηριστικά .
"Και βέβαια, επειδή τώρα, ξέρετε, είναι προεκλογική περίοδος και θα ακούτε πολλές κουβέντες, κάποιες εκ των οποίων είναι κουβέντες του αέρα, εγώ μπορώ να σας πω μία κουβέντα από την Παραμυθιά: παραμύθια από εμένα δεν θα ακούσετε."ανέφερε μεταξύ άλλων .
Ο κ.Μητσοτάκης κατηγόρησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για εμπαιγμό της νέας γενιάς ,με αφορμή την εξαγγελία περί κατάργησης της ελάχιστης βάσης της εισαγωγής στα πανεπιστήμια .

Αναλυτικά  όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στην Παραμυθιά ,πατώντας εδώ 




φωτό Γραφείο Τύπου


 

 




 





 













 





 









 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]