Ιωάννινα:Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ


 Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ


Για την Τρίτη 9 Μαΐου ανακοινώθηκε από το ΔΕΔΔΗΕ διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών:


Από τη διακοπή του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο και τις γεωτρήσεις του ΣΥΔΛΙ με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης τις ώρες που ανακοινώθηκαν από 08:30 π.μ έως 10:30 π.μ και κατά συνέπεια διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών και διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Νεοχώρι, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό και Λίθινο του Δήμου Ζίτσας καθώς και Βατατάδες και Λιγοψά.
Στις ανωτέρω περιοχές υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή και στις συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεις και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.
Η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών ΔΕΔΔΗΕ, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε οι δεξαμενές τις μεσημεριανές ώρες, σε χρόνο που μπορεί κατά περίπτωση να υπερβαίνει και τις τρεις ώρες.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών που αναφέρονται.
Επιπλέον υπενθυμίζουμε για τις επιχειρήσεις (πτηνοτροφεία κτλ), επειδή υδρεύονται από κεντρικούς αγωγούς, θα πρέπει να φροντίζουν για την επάρκειά τους, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης παροχής, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν τα ζητήματα στην ομαλή υδροδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]