ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα από Μέτσοβο και Χρυσοβίτσα για ΝΙΚΗ!

 Πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα από Μέτσοβο και Χρυσοβίτσα για ΝΙΚΗ!


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποψήφιοι-ες του κινήματος ΝΙΚΗ  στα Γιάννενα. 

Την Κυριακή 7 Μαΐου επισκέφθηκαν το Μέτσοβο και τη Χρυσοβίτσα οι τρεις από τους πέντε υποψηφίους στο νομό Ιωαννίνων η κα Κωνσταντίνα Φασούλη -Τσαμπαλά, ο κ. Γεώργιος Καλλιντέρης και ο κ. Σπήλιος Τυροπάνης, συνοδευόμενοι από φίλους και στελέχη του κινήματος της τοπικής κοινότητας στα Ιωάννινα..

Είχαν συναντήσεις με κατοίκους, της περιοχής και τουριστών επισκεπτών που παρευρέθηκαν συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Η παρουσία του κοινού ήταν πολυπληθής ενώ οι υποψήφοι-ες δεσμεύτηκαν ότι «θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίλυσή τους».

Ενημέρωσαν τους πολίτες για το πρόγραμμα της ΝΙΚΗΣ δίνοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα της νέας πολιτικής δράσης του κινήματος με βασικό δίπτυχο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κι ΕΛΛΑΔΑ . Σε όλους τους διαλόγους που αναπτύχθηκαν έγιναν σαφείς και ξεκάθαρες τοποθετήσεις για τα φλέγοντα ζητήματα των οικονομικών , της υγείας και της παιδείας καθώς και θεμάτων εξωτερικής πολιτικής και άμυνας.  

Αφουγκραζόμενοι  την αγανάκτηση των πολιτών για την αδιέξοδη κατάσταση που έχει φτάσει η κοινωνία, και ορμώμενοι, από θυσιαστικό πνεύμα και αγωνιστική διάθεση, προχωρούμε στην ενημέρωση και διάδοση των θέσεων της ΝΙΚΗΣ σε όλο το νομό Ιωαννίνων. Θέσεις που δίνουν ουσιαστικές και λυτρωτικές λύσεις για την ευημερία των πολιτών και την οικονομική , πολιτιστική και πνευματική αναβάθμιση της πατρίδας μας.    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]