ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Οποία πρόοδος!

  Η «παλιά» πλατεία που έπρεπε να... αναβαθμιστεί
 




Aυτή είναι η εικόνα της αναπλασμένης πλατείας απέναντι από το παλιό Χαζηκώστα (τώρα ΕΚΑΒ). Ένα όμορφο πάρκο γειτονιάς με πολλά δέντρα κατέληξε σε μια απρόσωπη και αδιάφορη πλατεία, όπου μπάζα, κομμένα κλαδιά και διάφορα υλικά έχουν ριχτεί στα παρτέρια ενώ τα νέα τετράγωνα κολωνάκια έχουν αρχίσει ήδη να ξηλώνονται. Ένας κανονικός πνεύμονας πρασίνου κατάντησε άλλη μια μεταμοντέρνα ...ανοιχτωσιά.





Άραγε τι απέγιναν τα προηγούμενα κολωνάκια; Πού πετάχτηκαν; Δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εκεί όπου τα αυτοκίνητα ανεβαίνουν πάνω στα πεζοδρόμια; (βλ. τέρμα Δωδώνης) ή μήπως γίναμε ήδη Ελβετία και δεν υπολογίζουμε πια κόστος; Το οποίο, σημειωτέον για παρκάκι και «ανοιχτό κέντρο εμπορίου» (Οpen mall... στα ελληνικά) αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, αν το είδε κανείς, ας το πει και σε μας...  






Αντί λοιπόν να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στις συνοικίες της πόλης που θυμίζουν προπολεμική Ελλάδα, να πλακοστρωθούν πεζοδρόμια που έχουν αφεθεί με το χαλίκι, να κλείσουν λακούβες με νέα άσφαλτο κτλ. εδώ ξηλώνουμε πλατείες για να τις ξαναφτιάξουμε... χειρότερες. Οποία πρόοδος!


 



   ...και η νέα εκδοχή της 
     με την «προπολεμική» λαϊκή αγορά, μια ανάσα...
και την «αναβαθμισμένη» αισθητική... της μουντζούρας
  Κάθοδος Δωδώνης - κολωνάκια ...ούτε για δείγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]