ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Ιερά Μητρόπολη και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων δεν έχουν καμία σχέση με το κόμμα «ΝΙΚΗ»

 


"Σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου, μάς έγινε γνωστό ότι στα διαδικτυακά κανάλια www.pronews.gr και www.triklopodia.gr , και στις ημερομηνίες 22.05.2023, ώρα 20:47 και 23.05.2023, ώρα 06:49 αντιστοίχως, στο άρθρο με τίτλο: “Τι διακυβεύεται στις εκλογές του Ιουνίου: Τα μικρά κόμματα που μπορούν να «κόψουν» την παντοδυναμία της ΝΔ και τα «μαξιλαράκια»”, αναφέρονται σχετικά με το κόμμα «Νίκη» κατά λέξη τα εξής: «Πρόκειται για ένα κόμμα το οποίο εκπροσωπείται από παρεκκλησιαστικές οργανώσεις και από τρεις Μητροπολίτες, τον Πειραιώς, της Λαρίσης και των Ιωαννίνων…».

Επειδή σε ότι αφορά τη Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα είναι απολύτως ψευδή, κάνουμε γνωστά τα εξής: 

Η Ιερά Μητρόπολη και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων δεν έχουν καμία σχέση με το κόμμα «ΝΙΚΗ», ούτε με τον Πρόεδρο του κόμματος, ούτε και με τα στελέχη του, μάλιστα δε ούτε καν γνωρίζονται. Το δημοσίευμα, σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη πληροφορία είναι απολύτως ψευδές.

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων δηλώνει δημοσίως ότι θεωρεί τέτοιου είδους εμπλοκή κληρικών αντιεκκλησιαστική και απολύτως εκκοσμικευμένη και καταδικαστέα. Θεωρεί, δηλαδή με απλά λόγια, την εμπλοκή κληρικών σε θέματα προβολής κομμάτων και κομματικών προτιμήσεων αντιεκκλησιαστική και έναν από τους χειρότερους δείκτες εκκοσμίκευσης.

Για το λόγο αυτό κοινοποιούμε το παρόν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και παρακαλούμε τους υπευθύνους των μέσων www.pronews.gr και www.triklopodia.gr, που δημοσίευσαν το παραπάνω άρθρο για την άμεση διόρθωση της ψευδούς πληροφορίας και την δημοσίευση του παρόντος.

Διαφορετικά επιφυλασσόμαστε για την άσκηση των προβλεπομένων από το Νόμο μέτρων."αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ι.Μ Ιωαννίνων 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]