ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

«Οι προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το μέλλον της Ευρώπης»[βίντεο]


  *Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου


«Οι προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το μέλλον της Ευρώπης»

Τις προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για το μέλλον της Ευρώπης παρουσίασε με τη νέα της καμπάνια η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου, κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Πρόκειται για την πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία εντάσσεται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ανήκουν οι 7 Ευρωβουλευτές της.


Η κα Ασημακοπούλου υπογραμμίζει ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, με Πρόεδρο τον Manfred Weber και Αντιπρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είναι η πολιτική ομάδα που εμπλουτίζει τον δημόσιο διάλογο και τροφοδοτεί τα νομοσχέδια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με καίριες και υπεύθυνες προτάσεις. Η ίδια μάλιστα τονίζει ότι είναι η ομάδα που με πίστη στο ευρωπαϊκό όραμα αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάθε κρίση που ανακύπτει, θέτοντας τις κατάλληλες προτεραιότητες για το μέλλον της Ευρώπης, με τελικό και κύριο αποδέκτη τους Ευρωπαίους πολίτες.  


Στο πλαίσιο αυτό, η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας αναδεικνύει τρεις από τις προτεραιότητες της πολιτικής της οικογένειας στο Ευρωκοινοβούλιο, μέσω της νέας της καμπάνιας. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα, στην αντιμετώπιση της αύξησης των τιμών της ενέργειας και του πληθωρισμού, καθώς και στην προστασία όλων μας στον ψηφιακό κόσμο.


Τέλος, η  κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου σημειώνει χαρακτηριστικά για το έργο του ΕΛΚ:


 «Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα μεριμνά για την ασφάλεια των συνόρων μας, τροφοδοτεί την οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη και στηρίζει την ψηφιακή μετάβαση. Παράλληλα, είναι η πολιτική ομάδα που υπερασπίζεται τις ευρωπαϊκές μας αξίες και αρχές, όταν αυτές αμφισβητούνται ή υπονομεύονται, και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον, με τη βοήθεια όλων μας».


*Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είναι οικονομολόγος, νομικός και Ελληνίδα βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου (INTA) και Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]