Διακρίσεις για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΝΔΡΟΣ»


 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σ.Δ. Ιωαννίνων δήλωσε «παρόν» στο μεγαλύτερο Event της Μακεδονίας, στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΝΔΡΟΣ» που για πρώτη φορά η παγκόσμια διάσταση του «Μαραθωνίου της Ιστορίας» αποτυπώθηκε με πρωτοφανή τρόπο με την παρουσία δρομέων από 70 χώρες και πέντε Ηπείρους. Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 14.000 και η πόλη της Θεσσαλονίκης πλημμύρισε από δρομείς, από χιλιόμετρα, από χρώματα και καλή διάθεση .

 Ο Σ.Δ. Ιωαννίνων συμμετείχε με 27 δρομείς όπου έκαναν εξαιρετικές επιδόσεις και δεν έλειψαν και σ αυτόν τον αγώνα οι διακρίσεις. Συγκεκριμένα:



           Το φράγμα του 3ωρου στους άντρες δρομείς έσπασε με σχετική ευκολία για άλλη μια φορά ο δρομέας μας Γκόγκος Γεώργιος με επίδοση 2:55:19, κατατάσσοντάς τον στην 10η θέση κατ. 19-34.

 Από τις γυναίκες το φράγμα του 4ωρου έσπασαν η Μαρίνα Οικονόμου με φοβερή 

επίδοση 3:40:52 ,κατατάσσοντάς την στην 9η θέση κατ. 40-44.

Επίσης και η Γεωργία Σιώζιου με εξαιρετική επίδοση 3:52:47 που την κατατάσσει στη 7η θέση κατ. 45-49.

Στο αγώνισμα των 5χλμ η Αλεξάνδρα Σόρογκα κατέλαβε την 1η θέση στην κατ. 40-44 με επίδοση 23:48.


Τις διακρίσεις πλαισιώνει ο Οδυσσέας Κουκέσης παίρνοντας μέρος για 1η φορά στον Μέγα Αλέξανδρο, στο αγώνισμα των 5χλμ, κατακτώντας την 1η θέση κατ. 40-44 με χρόνο 19:34.


Αξιοσημείωτη αναφορά του αγώνα αποτελεί η παρουσία της ομάδας «Τρέξε Μαζί μου» που κλείνει μια δεκαετία ενεργούς και ανιδιοτελούς δράσης όπου παράλληλα με την χαρά της συμμετοχής υποστηρίζεται η διαφορετικότητα , η συμπερίληψη και η αισιοδοξία.

Ευχόμαστε ταχεία αποκατάσταση στους δρομείς μας, ιδιαίτερα σ αυτούς που έτρεξαν τον Μαραθώνιο Δρόμο και του χρόνου με καλύτερες επιδόσεις και περισσότερες επιτυχίες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]