Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις εκλογές του Οκτώβρη


 Σε πρόσφατη κοινή συνεδρίαση των γραμματειών των δημοτικών παρατάξεων «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ», παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Παπαγεωργίου, του Άρη Μπαρτζώκα και της δημοτικής ομάδας, αποφασίστηκε η συνένωση των δύο παρατάξεων σε ενιαία παράταξη με το όνομα «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», στην οποία εντάσσονται και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Αϊβατίδης, Γιαννούλα Μαμακή και Αριστείδης Παππάς, με στόχο την κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.


Μέσα από τη δημιουργία ενιαίας Δημοτικής Παράταξης με το όνομα της Παράταξης του Δημάρχου «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και το έμβλημα της Παράταξης "ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ", επισφραγίζεται η πολιτική συνεργασιών στη διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών, όπως εγκαινιάστηκε με το πρακτικό συνεργασίας τον Σεπτέμβρη του 2019, εκφράζοντας τη βούληση του αείμνηστου Μωυσή Ελισάφ.


Η συνεργασία και η συμπόρευση πολιτικών δυνάμεων που απαρτίζουν τη σημερινή Δημοτική Αρχή, αναδεικνύει τους κοινούς τόπους των προγραμματικών στόχων για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Ιωαννιτών, προτάσσοντας ως κύριο μέληματη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την εξασφάλιση της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης. Με την ένωση αυτή γίνεται αντιληπτό πως μέσα από το διάλογο και τη συνεννόηση δύνανται να αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενες ανάγκες και τα σύνθετα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Προβλήματα που μπορεί να επιλυθούν όταν οι συνεργασίες έχουν στόχο τον πολίτη και όχι προσωπικές φιλοδοξίες.Πάνω σε αυτό το πλαίσιο η Δημοτική Αρχή κινείται αυτά τα 3.5 χρόνια και με αυτό το πλαίσιο θα πορευτεί και το επόμενο διάστημα. 


Στα πλαίσια της συγκρότησης της ενιαίας παράταξης, ορίστηκαν τα μέλη της νέας γραμματείας, η οποία αποτελείται από τους:


1.Αμπατζίδη Διονυσία, Δ.Ε. Ανατολής


2.Βαβάτσικο Μάριο, Δ.Ε. Ιωαννίνων


3.Ιορδανίδη Σταύρο, Δ.Ε. Περάματος


4.Κάππη Αφροδίτη, Δ.Ε. Ιωαννίνων


5.Δεληκούρα Ρένα, Δ.Ε. Παμβώτιδας


6.Μακρή Έφη, Δ.Ε. Ιωαννίνων


7.Ντούλια Πέρση, Δ.Ε. Ιωαννίνων


8.Σκούρτη Δημήτρη, Δ.Ε. Ιωαννίνων


9.Σταμάτη Βασίλη, Δ.Ε. Ιωαννίνων


10.Σταύρου Κώστα, Δ.Ε. Μπιζανίου


11.Χαρατσάρη Άγγυ, Δ.Ε. Νήσου


Αναπληρωματικά μέλη:


Αλεξίου Θοδωρής, Λισγάρα Κατερίνα, Μπετούνη Εύη και Τσέλιου Ρούλα.


Τέλος, προγραμματίζεται ανοιχτή συγκέντρωση στις 8 Μαΐου, όπου ο Δήμαρχος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, θα θέσει τους στόχους της παράταξης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και το όραμα της Παράταξης για την πόλη του 2028.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]