ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

2 χρυσά και 1 ασημένιο βραβείο για την ΗΠΕΙΡΟΣ στα φετινά Monde Selection Quality Awards




Μία νέα τριπλή διάκριση στα Monde Selection Quality Awards 2023 έρχεται να επιβραβεύσει για άλλη μια φορά τη σταθερά κορυφαία ποιότητα και γεύση που χαρακτηρίζει τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ. Η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ απέσπασαν το χρυσό βραβείο, ενώ η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι κέρδισε το ασημένιο βραβείο. 


Η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, στις διάφορες εκδοχές της, βραβεύεται κάθε χρόνο τόσο στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όσο και σε άλλες σημαντικές, διεθνείς διοργανώσεις χάρη στα αναλλοίωτα χαρακτηριστικά της, όπως είναι η βουτυράτη γεύση, το πλούσιο άρωμα και  η συμπαγής υφή της. Παράγεται με την αρχέτυπη συνταγή της Φέτας, από γάλα που προέρχεται κυρίως από ζώα από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, που φημίζεται για την αγνότητα, την καθαρότητα και τη μεγάλη ποικιλία χόρτων και βοτάνων, τα οποία προσδίδουν στο τελικό προϊόν μία πολύ υψηλή διατροφική αξία και ένα μοναδικό γευστικό αποτύπωμα. 


Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά: «Μέλημά μας πάντα στην ΗΠΕΙΡΟΣ είναι η παράδοση να συνδυάζεται με την καινοτομία, τις βιώσιμες πρακτικές, τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και τις διατροφικές συνήθειες του σήμερα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που τόσο η παραδοσιακή Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ όσο και οι πιο σύγχρονες εκδοχές της, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη κριτών και καταναλωτών αποσπώντας δεκάδες διακρίσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]