ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Γιάννενα και Μέτσοβο στους αγαπημένους πασχαλινούς προορισμούς Ξεκίνησαν οι κρατήσεις

 


Πάσχα χωρίς κανέναν περιορισμό   το φετινό και οι ταξιδιώτες   ξεκίνησαν να προγραμματίζουν τις αποδράσεις τους για τις γιορτινές μέρες .

Η Κέρκυρα ,ένας από τους πιο δημοφιλείς  πασχαλινούς προορισμούς ,η Πάτμος ,το Λεωνίδιο ,το Ναύπλιο ,το Πήλιο ,η Μάνη ,το Μέτσοβο ,τα Μετέωρα ,η Πάτμος και η Τήνος όπως μεταδίδει ο Ελεύθερος Τύπος ,συγκεντρώνουν μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον των Ελλήνων ταξιδιωτών ,με την πληρότητα να ανεβάζει σταδιακά ταχύτητα και τους επιχειρηματίες να περιμένουν αύξηση στις κρατήσεις τις πρώτες μέρες του Απρίλη .

Τα Ιωάννινα θα έχουν και φέτος την τιμητική τους .Από τα 380 αυτοτελή ακίνητα που είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία, διαθέσιμα για την περίοδο από 14/4 έως τις 16/4 είναι μόλις 95 ακίνητα. Το ποσοστό προκρατήσεων αγγίζει το 75% και το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 230 ευρώ έως 560 ευρώ. 

Αγαπημένος προορισμός και το Μέτσοβο που  καταγράφει μικρή δυναμική ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης και γι’ αυτό καταγράφονται υψηλά ποσοστά προκρατήσεων. Η διαθεσιμότητα των προς μίσθωση κατοικιών για το τριήμερο 14/4-16/4 είναι περιορισμένη και η πληρότητα αγγίζει το 80%, με το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις να κυμαίνεται από 317 ευρώ έως 650 ευρώ για μία τετραμελή οικογένεια. 

[με πληροφορίες από τον Ελεύθερο Τύπο ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]