[Ελλάδα]Παππούς και η 3χρονη εγγονή του σώθηκαν με αυτοθυσία άνδρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ


- Ο παππούς οδηγώντας ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού, έχοντας μαζί του την 3χρονη εγγονή του προσπάθησε να περάσει έναν χείμαρρο


 Παππούς οδηγούσε μηχανάκι μικρού κυβισμού, έχοντας μαζί του την 3χρονη εγγονή και προσπάθησε να διασχύσει ένα χείμαρρο κάτω από το περιφερειακό δρόμο των Σερρών. Το σημείο βρίσκεται μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου και της διασταύρωσης Νεοχωρίου.


Ο ηλικιωμένος δεν γνώριζε ότι είχαν γίνει έργα αναχωμάτωσης και ότι είχε βαθύνει ο χείμαρρος με αποτέλεσμα το ορμητικό ρεύμα να ρίξει αυτόν και την εγγονή κάτω από το μηχανάκι το οποίο παρέσυρε στο βυθό. Η 3χρονη κρατήθηκε από τον παππού της, τον οποίο όμως οι δυνάμεις του όμως τον εγκατέλειπαν με κίνδυνο να πνιγούν και οι δύο.


Ανδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους αντιλήφθηκαν κι αμέσως ένας από αυτούς έπεσε στο νερό για τους σώσει, έβγαλε πρώτα την 3χρονη και στη συνέχεια τον παππού της. Την είδηση μετέδωσε τοΕπιλογές, ενώ συνάδελφοι του 45χρονου αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. που έπεσε με αυτοθυσία στο νερό μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, είπαν ότι πρόκειται για ένα από τα εκλεκτά στελέχη της ΔΙ.ΑΣ., ενώ όπως τους είπε μέσα στα ορμητικά νερά και την ώρα που προσπαθούσε να σώσει εγγονή και παππού έχασε το κινητό του τηλέφωνο.

πηγή parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]