Οι « Ήρωες της Digea» ταξιδεύουν σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία!

 


Οι « Ήρωες της Digea» ταξιδεύουν σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία! Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι «Ήρωες της Digea» συνεχίζει το  συναρπαστικό του ταξίδι και φέτος, κάνοντας την πρώτη του στάση σε Ιωάννινα και  Θεσπρωτία, στις 15,16 & 17 Μαρτίου. 

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα παιδιά, αντιπροσωπεία της Digea  με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Στρατή Λιαρέλλη, θα  επισκεφθεί την Τετάρτη 15/3 & την Πέμπτη 16/3, τα Ειδικά Σχολεία των Ιωάννινων (1ο  Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, 2ο & 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, Ενιαίο Ειδικό  Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο, Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  και Κατάρτισης), την ΕΛΕΠΑΠ, το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σωματικά Αναπήρων  Παιδιών, τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων ΚΚΠΠΗ, το Παράρτημα  Προστασίας Παιδιού Πωγωνιανής και το Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μονής  Ντουραχάνης. 
Η δράση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17/3, με επισκέψεις στο Εργαστήριο Ειδικής  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Θεσπρωτίας, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και  στο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας. 
Το ταξίδι για τους «Ήρωες της Digea» ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018, και μέχρι σήμερα  έχει ταξιδέψει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Εύβοια, Λήμνο, Αι Στράτη,  Λέσβο, Χίο, Ψαρά, Λαμία και Καρπενήσι, χαρίζοντας χαμόγελα και προσφέροντας  στήριξη στα παιδιά και στις τοπικές κοινωνίες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]