Δήμος Ιωαννιτών :Δηλώσεις Τσουμάνη ...για τις σημερινές δημαιρεσίες


 1. Η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ιωαννιτών» σε σχέση με την αποχή της παράταξης Γκόντα από τις σημερινές δημαιρεσίες έκανε την παρακάτω δήλωση :

 Έχουμε τοποθετηθεί για την ουσία του θέματος, δηλαδή για το χαρακτήρα της Δημοτικής Αρχής, κι έχουμε πει ότι με το ίδιο πολιτικό προσωπικό, τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, με το ίδιο νομοθετικό πλαίσιο, είτε από την ενιαία παράταξη Ελισάφ-Γκόντα- Μπαρτζώκα, είτε  μόνο με την παράταξη Ελισάφ, ο λαός δεν θα δει καλό. 

Η παράταξη Γκόντα δεν διαφοροποιήθηκε όταν μαζί με τις άλλες 2 (Ελισάφ-Μπαρτζωκα) επέλεξαν να ιδιωτικοποιήσουν την καθαριότητα, ψήφισαν τον αδιανόητο διαγωνισμό των Led , την απόλυση των 40 σχολικών καθαριστριών την απόλυση των 10 μουσικών του Πνευματικού Κέντρου, το πανάκριβο νερό της ΔΕΥΑΙ. 

Και διαφοροποιείται τώρα…6 μήνες πριν τις εκλογές και τη στιγμή που κατά δήλωση του επικεφαλής της, αν είχε κληθεί να ψηφίσει για Δήμαρχο θα είχε ψηφ ίσει οποιονδήποτε της προτείνονταν. 

Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης, με τις ίδιες συνθήκες, το ίδιο αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, του αρνητικούς συσχετισμούς για το λαό,  που συμμετείχαν στις αρχικές δημαιρεσίες θα συμμετέχουν και σήμερα. Θα καταθέσουμε την ίδια θέση και ψήφο με την εποχή που ο κύριος Γκόντας αποδεχόταν για τα μέλη της παράταξης του, τις θέσεις αντιδημάρχων και μελών σε επιτροπές, στη διοίκηση της ΔΕΥΑΙ κοκ Θα καταθέσουμε τις θέσεις που εκφράζουν τα συμφέροντα του λαού. 

Καλούμε όμως το λαό να βγάλει συμπεράσματα από το γεγονός ότι όταν δεν τα βρίσκουν στα παζάρια οι εκπρόσωποι της μεγαλοεργοδοσίας δεν θα διστάσουν να αγνοήσουν τους συνεταίρους τους με τους οποίους συνδιοικούσαν τόσο καιρό. 

Ομοίως να βγάλουν συμπεράσματα από το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της μεγαλοεργοδοσίας που επί 3,5 χρόνια διοικούσαν το Δήμο παρά το γεγονός ότι οι Γιαννιώτες τους κατέταξαν στην 4η θέση, προεκλογικά θα επικαλεστούν ακόμα και τη δημοκρατία που τόσο καιρό περιφρονούσαν, για να εξασφαλίσουν καλύτερους όρους για τους ίδιους και για τα επιχειρηματικά συμφέροντα που εκπροσωπούν. 

2. Σε σχέση με την ψήφο στις δημαιρεσίες δήλωσε : 

Η σημερινή διαδικασία αποτυπώνει το σύνολο του αντιδραστικού πλαισίου όπου ο πρόεδρος είναι της πλειοψηφίας οι επιτροπές εκ του νομού ομοίως της πλειοψηφίας. Οι λοιπές παρατάξεις το έχουν στηρίξει όλο το προηγούμενο διάστημα. ως εκ τούτου από θέση αρχής όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και σήμερα θα απέχουμε από την ψηφοφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]